В Одесі кухар вирощує мікрозелень. Це різновид їстівних маленьких рослин, які в десять разів менше звичайних і в 40 разів корисніший.
У цій теплиці у кухаря 15 видів рослин. Серед них – кінза, капуста, горошок, буряк і навіть соняшник. І всі – розміром з мізинець. Це – мікрозелень. Вирощувати її шеф-кухар Іван почав 4 роки тому. Ідею підглянув в ресторанах Америки і Європи.
Читайте також:
- Що можна приготувати з диких рослин
- Вчені винайшли комунікатор, що працює на горілці
- Як підвищити продуктивність на роботі і досягти успіхів: ТОП-6 простих способів
- Коли варто висаджувати жоржини і як за ними доглядати
- 10 трендів модної дачі: декоративні городи і зелені дахи будівель і гаражів
- Сам собі фітотерапевт: які трави і як варто збирати навесні
- Українці створили робота, який замінить трактори і комбайни
- Як підвищити врожайність помідорів: секрети правильного формування